7 sätt att bli fysiskt redo för mer intimitet

February 2, 2023 by No Comments

Vill du ha mer intimitet i sovrummet? Om så är fallet, gör dig fysiskt redo för det! Många par kämpar med detta eftersom de inte är säkra på hur de ska komma igång. Här är 7 sätt som hjälper dig att bli fysiskt redo för mer intimitet i sovrummet!

1. Ta tid för träning – Regelbunden träning kan hjälpa dig att bli piggare och mer energisk, vilket kan leda till en bättre sexuell upplevelse. Självklart lönar det sig även på andra områden i livet!

2. Rätt kost – Att äta rätt är en viktig del av att förbereda sig fysiskt för mer intimitet. Att äta hälsosamt hjälper dig att bibehålla energinivåerna och hålla dig frisk överlag. Försök att införliva mycket frukt och grönsaker i din kost samt massor av magra proteiner som fisk och kyckling.

3. Få tillräckligt med sömn – Att få tillräckligt med sömn är viktigt för att känna dig utvilad och pigg under dagen, så se till att du får 7-9 timmar per natt. Detta kommer att säkerställa att du har tillräckligt med energi för att hålla jämna steg med din partner i sovrummet!

4. Begränsa alkohol – För mycket alkohol kan försämra ditt omdöme och leda till pinsamma eller farliga situationer i sovrummet. Försök att begränsa ditt drickande, eller sluta dricka helt om det är för svårt att hålla reda på hur mycket du dricker.

5. Ta hand om hygienen – God personlig hygien är avgörande för att känna sig bekväm och vara förberedd på all sexuell aktivitet. Ta dig tid att duscha dagligen och ta hand om dig själv så att du känner dig trygg när det är dags att vara intim med din partner.

6. Använd hjälpmedel – Det finns massor av hjälpmedel som kan hjälpa dig att bli fysiskt redo för mer intimitet. Överväg att använda glidmedel eller sensuella oljor som kan öka känseln, samt leksaker och tillbehör som kan öka njutningen för båda parter. Om det är fysiska utmaningar, överväg hjälpmedel som viagra receptfritt.

7. Prata om det – Kommunikation är nyckeln när det kommer till någon typ av sexuell aktivitet. Om du känner dig obekväm över något, var inte rädd för att säga det! Se till att din partner vet vad du är bekväm med och vad de behöver göra så att alla känner sig trygga och respekterade i sovrummet.